Během připojování k databázovému serveru došlo k chybě

Vyřešeno1.47K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

webová stránka galeriefany.cz mi háže chybu „Během připojování k databázovému serveru došlo k chybě“. Web fungoval normálně a najednou je tu tento problém. Nic jsem s databází nedělal, tak musí být chyba na vaší straně. Moc děkuji za nápravu.

S pozdravem,

Martin Valut

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 10. 2019
0

Dobrý den,

web mi funguje bez problémů, no nemá nastavené HTTPS pro své fungování. Doporučuji si web nastavit tak, aby HTTPS bylo používáno redakčním systémem.

Situace se dá pohodlně řešit plugine Really Simple SSL.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 10. 2019
0

Dobrý den,

děkuji za nápravu. Databáze se mi vždy odpojí po nějaké chvíli. Třeba v tuto chvíli tam mám zase chybu „Během připojování k databázovému serveru došlo k chybě“.

Role: Zákazník
MP220146 Změnil status na publikováno 30. 9. 2019
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

zatím vidíme jinou chybu – Not found on accelerator. To je tím, že používáte na webu HTTPS ale nemáte na webhostingu aktivní žádný certifikát. Aktivoval jsem vám jej, do hodiny bude aktivní. Pak to prosím zkuste znovu, pokud budou potíže přetrvávat, ještě nás kontaktujte.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Odpověděl na otázku 30. 9. 2019