Bílá stránka

Vyřešeno1.38K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, dnes jsem pracovala na svém webu, měnila šablonu apod. Vše bylo v pořádku a najednou mi web nefunguje, zobrazuje se mi pouze bílá stránka, dokonce i když se chci přihlásit do admin sekce. Můžete mi, prosím, pomoci můj problém vyřešit? Moc děkuji. Jedná se o web na doméně cestopes.eu.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 2. 12. 2019
0

Dobrý den,

Vaše stránka se mi zobrazuje správně, stejně tak i přihlášení do administrace.

Zkuste vymazat cache prohlížeče.

Role: Zákazník+ Web: https://www.techniciostrava.cz Vizitka: Jsi-li programátor, prohraješ s počítačem, výrobcem HW a uživatelem. Jsi-li tester, prohraješ se všemi.. Programováním i testováním se to snažím vyvrátit :-)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 2. 12. 2019
0

Dobrý den,

tuto chybu opravdu většinou způsobuje vadná cache, ať už na serveru, nebo v prohlížeči. Pokud to ale kolegovi funguje, bude to prohlížeč. Smazání cache je dobré řešení, no pro rychlý test vždy zkoušejte anonymní režim, má svou cache a tak odhalí tento problém velmi rychle.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
ŠČ242374 Odpověděl na otázku 18. 11. 2019