Často opakující se problem – Nedostupný server

Vyřešeno698 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

Platím si u Wedosu no-limit webhosting (s příplatkovou službou – balíček Extra), i tak je můj web pro návštevníky čas od času nedostupný (sám jsem nekolikrat dostal upozorneni – service is temporarily unavailable, dal jsem F5 a pak to hned šlo)- viz screenshot. Chci se poradit, jestli tento webhosting dokáže utáhnout zvýšenou návštěvnost webu (protože se mi zdá že ne). Aktuálně bývá na webu cca 100 lidí online a 15 000 návštěv denně. V případě, že byste si nevěděli rady co s tím, tak bych musel asi zkuset jiný webhosting i přesto že tu tenhle web mam již několik let.

Díky.

S pozdravem

Kuchař

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 29. 3. 2021
0

Dobrý den,

Dříve jsem si těchto výpadků nevšiml, ale posledních pár dní se vyskytly opravdu hodněkrát (Ráno, večer i v průběhu dne). Dříve byla návštevnost webu menší a myslím že k nim nedocházelo (Mame ted měsíční nárust návštěvnosti 62%, bude to tedy určitě souviset s tím).

četl jsem, že pro návštěvnost co web má ani sdílený hosting už není (viz. https://www.quora.com/How-much-website-traffic-a-sharing-hosting-can-smoothly-handle-When-to-move-from-share-hosting-to-higher-category-of-hosting-sequence-if-any).

Zastáváte se stejného názoru?

Role: Zákazník
JŠ255861 publikoval nový komentář 29. 3. 2021
0
20.79K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

Můžete prosím výpadky nějak zmapovat? Jak často, kdy k nim dochází? Celou záležitost můžeme prověřit.

LB285258 Odpověděl na otázku 21. 2. 2021