Chybová hláška

Vyřešeno923 zhlédnutíWebhosting
0
Dobrý den, na webu http://fkplana.cz/ se mi objevuje chybová hláška: Notice: Undefined variable: show_abbr in /data/web/virtuals/161700/virtual/www/domains/fkplana.cz/wp-content/plugins/wp-club-manager/includes/widgets/class-wpcm-widget-fixtures.php on line 475. Požadované informace se zobrazují, ale s touto chybovou hláškou. Po otevření PHP skriptu class-wpcm-widget-fixtures.php se zde ani řádka 475 nenachází. Pomůžete mi zbavit se této chyby? Děkuji Jiří

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 10. 8. 2020
1

Určitě by stálo za to napsat vývojářům (viz. ten odkaz co jsem poslal). Mají tam chybu a je potřeba, aby si to opravili.

V podstatě to není závažná chyba ale notice (poznámka), která má upozornit na nestandardní chování skriptu, což může ovlivnit funkčnost.

Lze nastavit aby se notice neobjevovaly na stránce.

V souboru wp-config.php najděte:

define('WP_DEBUG', true);

A změňte jej na:

define('WP_DEBUG', false);

Je pravděpodobné, že už takto bude.

Nad tento řádek přidejte:

ini_set('display_errors','Off');
ini_set('error_reporting', E_ALL);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

Pozor tohle vypne všechna varování i hlášení závažných chyb. Mělo by to ve WordPress zůstat jen než vývojáři problém odstraní.

Role: Zákazník+ Web: https://404m.com Vizitka: Neprogramuj dnes, co nemůžeš debugovat zítra.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 10. 8. 2020
0

Hláška odstraněna, moc Vám děkuji za pomoc, Váš návod pomohl. Hláška odstraněna jen přepsáním true na false. Další řádky jsem tedy nepřidával. Ještě jednou moc děkuji. Jiří

Role: Zákazník
JŠ255861 Změnil status na publikováno 10. 8. 2020
0

Děkuji za odpověď, udělal jsem kontrolu všech týmů, nevypadá to, že by něco nebylo v tomto ohledu v pořádku, u všech jsou zkratky uvedeny. Jak jsem již psal, týmy, které se mají ve widgetu zobrazovat, se zobrazují správně, je tam pouze ten text s chybovou hláškou navíc, který je viditelný i běžným čtenářům.

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 8. 8. 2020
0

Zdravém,

chybová hláška říká že v pluginu WP Club Manager – WordPress Sports Club Plugin je chyba, protože proměnná show_abbr není definována. Řešením je nahlásit chybu vývojářům. Zřejmě si tuto výjimku zapomněli ošetřit.

Čistě teoreticky může být tato chyba důsledkem toho, že nějaká vstupní hodnota chybí, pokud se doplní tak zmizne.

Teď si tipnu abbr by mohla být abbreviations tedy zkratka. Zkuste jestli nějaký tým, který se měl v tom widgetu na stránce začít zobrazovat nemá chybějící zkratku anebo něco se zkratkou (třeba zaškrtávací pole).

Role: Zákazník+ Web: https://404m.com Vizitka: Neprogramuj dnes, co nemůžeš debugovat zítra.
IS97596 Odpověděl na otázku 8. 8. 2020