Dlouhá odezva webu

Vyřešeno1.89K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, naše stránky reg.et-services.cz příliš dlouho načítají obsah. Občas nenačte vůbec. Zpomalení pozorujeme asi tak cca týden. Prosím o info čím by to mohlo být. Děkuji.

V minulosti před x lety jsme řešili podobný problém a z vaší strany tam docházelo k omezení trafficu.

Vakula

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 17. 3. 2020
0

Jednou se to nacte pomaleji, jednou rychleji, viz screeny.

Na muj vkus az moc zbytecnych souboru, jak psal uz JN276410.

Urcite to chce optimalizovat aplikaci, jinak to nevyresite.

Role: Zákazník+ Web: https://www.techniciostrava.cz Vizitka: Jsi-li programátor, prohraješ s počítačem, výrobcem HW a uživatelem. Jsi-li tester, prohraješ se všemi.. Programováním i testováním se to snažím vyvrátit :-)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 17. 3. 2020
0

Možná je chyba jen u mně, ale témeř po každém načtení stránky to načte viz obrázek viz

Role: Zákazník
JŠ255861 Změnil status na publikováno 7. 3. 2020
0

Stránka načítá pouze 3 malé obrázky. Z naší strany nedošlo k žádné změně. Jestli to chápu dobře, tak někdo jiný využívá HW natolik, že brzdí další weby? Prosím tedy o vyřešení problému.

Role: Zákazník
JŠ255861 Změnil status na publikováno 7. 3. 2020
0

Dobrý den,

Co koukám na váš web, je tam spoustu scriptu a css souboru které se vubec necachuji, čili Já jako návštěvník dělám cca 24 req jen pro načtení Login stránky což by mohlo být už bráno jako DDoS útok a wedos ochrana pak tyto žádosti/requesty spomaluje.

Co bych doporučil je zapnout cachovaní těchto souboru, úplná optimalisace a nebo přesun webu na VPS.

Děkuji.

Role: Zákazník
PK265670 Změnil status na publikováno 6. 3. 2020
1

Dobrý den,

důvodem velmi nízké ceny sdíleného webhostingu je pravě to, že jej sdílíte, pokud tedy nějaká trubka zákazník (nebo chyba v systému) víc vytíží HW jednotku, web bude prostě pomalejší.

Webhostingy zároveň nemají žádný velký výkon, takže pokud je aplikace Vaší prezentace velmi náročná, může se stát, že při vyšší návštěvnosti prostě přetížíte dostupný výkon.

Další možností je, že IDS/IPS ochrana od WEDOS zachytila traffic, který odpovídá jejich otiskům nebezpečného trafficu. Ochrana jej pak začne blokovat, nebo omezovat.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
ŠČ242374 Odpověděl na otázku 5. 3. 2020