Doména a webhosting?

Vyřešeno1.90K zhlédnutíDomény
0

Dobrý den, mám vytvořený web u webnode bez domény a všeho. Známý mi poradil koupit doménu u Vás, jde tedy koupit si u Vás pouze doménu s tím, že bych měla web stále na webnode? Nebo budu muset u Vás si to vše kompletně zařídit tzn. jak doména tak webhosting a znovu obsah webu atp..? Díky moc za odpověď.

Role:
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 16. 9. 2020
0

Dobrý den, nasměrovat doménu na webhostingu u Webnode samozřejmě jde, ale je třeba brát v úvahu, že u Webnode je provoz webu na vlastní doméně zpoplatněný. Platbě za webhosting se tak v tomto případě nevyhnete. Webnode jsem před několika lety také zkoušel, ale na můj vkus je až příliš omezený a nelze v něm bez příplatku udělat prakticky nic nad rámec jejich základního CMS. To znamená, že platíte nejen možnost mít web na vlastní doméně, ale i za naprosto základní věci jeko je možnost vlastní ikony na webu, neuvedení Webnode v patičce, provoz e-mailu, tuším, že je zpoplatněná i možnost provozovat web v cizojazyčné verzi. Nevím, jestli jsou mé údaje aktuální..

Doporučil bych Vám zvážit webhostingu u Wedosu, kde můžete vytvořit v podstatě jakýkoliv web bez omezení (přiznávám, že to hlavně ze začátku nemusí působit jednoduše, ale za ty možnosti to stojí).

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 16. 9. 2020
0

Děkuji, kde najdu nápovědu jak to udělat nebo výhody a nevýhody?

Role:
LŠ286920 publikoval nový komentář 1. 9. 2020
1
55.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

můžete  si zde objednat pouze doménu a nasměrovat ji na hosting jinde.

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
MV270050 Odpověděl na otázku 1. 9. 2020