„Doména není ve stavu, kdy by bylo možné provést DNS změnu“

Vyřešeno752 zhlédnutíDNSDNS nameserver webhosting
0

Dobrý den,
svoji doménu jitidias.com jsem měla původně zakoupenou u jiného poskytovatele (o existenci WEDOSu jsem v té době ještě nevěděla), ale podařilo se mi ji úspěšně převést k Vám a také jsem si u Vás zřídila webhosting a HTTPS. Už je to několik dní zpátky a zdá se, že vše proběhlo v pořádku.

Nicméně teď si chci aktivovat WordPress a pořád narážím na to, že mi to hlásí chybu, že „Zvolená doména (příp. subdoména) nesměruje v DNS na tento webhosting. Aby bylo možné aplikaci nainstalovat, je nutné, aby doména (příp. subdoména) byla funkční a směrovala na tento webhosting.“ Už se tady tím proklikávám celý večer a stále se točím v bludném kruhu. Projela jsem si zde diskuzi, ale nic z toho nepomohlo. Navíc hodně screenshotů je zastaralých (z roku 2018) a v menu nemám ty samé nabídky, co ve screenshotech.

Také mi to hlásí, že „U domény nejsou nastaveny naše DNS servery.“ Když si je chci nastavit, tak mi to pak hlásí, že „Doména není ve stavu, kdy by bylo možné provést změnu DNS serverů“. 

A také na mě pořád vyskakuje hláška, že „Doména nevyužívá žádný z našich nameserverů. Jestli chcete využívat naše DNS, je nutné si nastavit alespoň jeden náš nameserver u domény v registru domén.“

Poradíte, prosím, jak toto vyřešit a nastavit si nameservery u Vás (mám koncovku .com) a také DNS využívat ty Vaše?
Díky moc,

Jiti Dias

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 29. 4. 2021
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

vidím že Vám doména již funguje. Problém byl předpokládám ve verifikaci. Tento problém a jeho řešení je uvedené zde https://help.wedos.cz/navody/webhosting/instalator-aplikaci-caste-problemy/

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 29. 4. 2021