Doménu nelze přidat jako alias – není platnou doménou nebo neexistující koncovka (TLD)

Vyřešeno432 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,
zregistroval jsem u vás CZ doménu streetz.cz a potřeboval jsem ji ihned zprovoznit na hostingu, jenže to opět píše toto:

  • Doménu nelze přidat jako alias – není platnou doménou nebo neexistující koncovka (TLD)

Nechápu, co to po mě chce, s ničím podobným jsem se u konkurence nestekal. Nestalo se to poprvé a já už si nepamatuju co s tím. V helpu o tom ani nepípnete.. Mě ani nezajímá co to je, jen chci, aby fungovalo to, za co jsem vám zaplatil. Je to obyčejná cz doména registrovaná a placená u vás, která by měla jet na vašem hostingu. Tak co se děje? Nemám čas řešit nesmysly ani hledat po všech čertech, oo to má znamenat.

Děkuji za řešení.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 25. 8. 2022
0
90.95K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

doména vypadá bezproblémově, Vaše chybová hláška by se měla týkat pouze domén s neexistující TLD, nebo jinak blokovaných domén. Někdy práce v zákaznické administraci selhává kvůli prohlížeči – zkuste prosím zadat alias i v jiném prohlížeči a ověřte, jestli se chyba objevuje i tam.

Pokud chyba přetrvává i po pečlivé kontrole zadávaného názvu (streetz.cz), budeme ji řešit individuálně. Kontaktujte nás prosím přes tento formulář. Uveďte:

  • název webhostingu
  • název domény, kterou přidáváte jako alias
  • úplné znění chyby (úplně ideálně snímek obrazovky).

Pokud chybu zvládne vyřešit podpora, ozveme se Vám dle vytížení zpravidla v rámci desítek minut až jednotek hodin. Pokud je chyba technického rázu, může řešení trvat déle.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 25. 8. 2022