Fatal error: Cannot declare class WP_Block_Styles_Registry

Vyřešeno1.21K zhlédnutíWebhosting
0

Chybová hláška je:
Fatal error: Cannot declare class WP_Block_Styles_Registry, because the name is already in use in /data/web/virtuals/168976/virtual/www/domains/ndcryba.cz/wp-content/plugins/gutenberg/lib/class-wp-block-styles-registry.php on line 14

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 1. 2020
0

Dobrý den,

podle chybové hlášky předpokládám, že se jedná o chybu při editaci stránky pomocí editoru Gutenberg a napadá mě více řešení :

  1. zálohujte si data např. podle postupu zde https://help.wedos.cz/navody/webhosting/zalohovani-webu-obecne/ a zkuste aktualizovat WordPress na aktuální verzi, pokud ji již nemáte. Záloha se vytváří pro případ, že by se aktualizace nezdařila a můžete pak svůj web dostat do původního stavu.
  2. zkuste aktualizovat editor Gutenberg ve WordPress na aktuální verzi
  3. (tato volba se mi osvědčila po opakovaných problémech s novým editorem) – nainstalujte si původní klasický editor stránek https://cs.wordpress.org/plugins/classic-editor/ a vše by mělo fungovat korektně.
Role: Zákazník+ Web: https://www.techniciostrava.cz Vizitka: Jsi-li programátor, prohraješ s počítačem, výrobcem HW a uživatelem. Jsi-li tester, prohraješ se všemi.. Programováním i testováním se to snažím vyvrátit :-)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 1. 2020