Fatal error po aktualizacích

Vyřešeno355 zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den, chodí mi hodně nevyžádaných mailů. Chtěla jsem si tedy na nainstalovat captcha. Před tím jsem však aktualizovala staré pluginy a bohužel mi přestala fungovat celá webová stránka. Píše to „fatal error“. Dívala jsem se na vaše návody, ale bohužel tomu nerozumím a nedokážu vše sama znovu nastavit.

Mohu vás požádat o telefonát od někoho, kdo by mi s tím mohl pomoci?

Děkuji

LK

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 13. 12. 2022
0
90.95K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

možná je error na počítači jenom zacachovaný. Zkuste vyčistit cache podle tohoto návodu a načíst stránku znova. Já jsem na žádné problémy nenarazil.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 13. 12. 2022
0

Dobrý den,
omlouvám se, že odepisuji až nyní, nevšimla jsem si, že to mám udělat přes tuto platformu a bláhově jsem poslala mail. Napravuji tedy a tímto děkuji za zpětný kontakt.

Stránky se sice opět načetly, ale byl tam režim obnovení. WordPress mi nabídl jeho ukončení. Proto jsem na něj klikla a opět se ukázala ta chybová stránka s „fatální error“, ale jen na mém počítači. Když se na stránky dívám přes mobil, není problém. Poradíte mi, jak postupovat, aby to i na počítači fungovalo opět normálně? Přikládám snímek obrazovky výše popsaného a níže ještě předesílám text mailu, který mi přišel od WordPress.

Mohu mít ještě jeden dotaz? Poradili byste mi se zabezpečením? Chodím mi neustále nevyžádané emaily. Jde to přes kontaktní formuláře. Asi bych tam potřebovala nainstalovat captcha, ale bohužel nevím jak 🙁 nebo byste doporučil jiné zabezpečení?

Děkuji za odpovědi
S pozdravem Lenka Konečná
————–

Zdravíme!

Od verze 5.2 je ve WordPressu nově vestavěná funkce, která automaticky detekuje pluginem nebo šablonou vzniklou závažnou chybu, a automaticky vás o ní upozorní do e-mailu.

V tomto případě WordPress zaznamenal chybu v jednom z používaných pluginů – Elementor Pro.

Nejprve navštivte web (https://nekonecnaknihovna.cz/) a zkontrolujte, zda neobsahuje nějaké chyby. Poté navštivte stránku, na které byla chyba zaznamenána (https://nekonecnaknihovna.cz/…php) a opět zkontrolujte zda-li obsahuje nějaké chyby.

Požádejte poskytovatele hostingu o zjištění podrobností k tomuto problému.

Pokud web není v pořádku a nemůžete se běžným způsobem přihlásit do administrace, můžete použít speciální „režim obnovení“. Tento režim umožní bezpečné přihlášení do administrace a možnost identifikace problému.

https://nekonecnaknihovna.cz/…9fd

Aby byla zajištěna bezpečnost webu, odkaz je časově omezen do 1 dnem. V případě vypršení odkazu a opětovného nalezení chyby, vám bude e-mailem zaslán nový odkaz.

Při hledání pomoci s tímto problémem, můžete být požádáni o některé z následujících informací:

WordPress verze 5.8.1
Aktuální šablona: Hello Elementor (verze 2.3.1)
Aktuální plugin: Elementor Pro (verze 3.2.1)
Verze PHP 7.3.33

Podrobnosti chyby
=================
Na řádku č. 47 v souboru /data/web/virtuals/265444/virtual/www/domains/nekonecnaknihovna.cz/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/documents/theme-document.php došlo k chybě typu E_ERROR. Chybová zpráva: Uncaught ReflectionException: Method get_site_editor_type does not exist in /data/web/virtuals/265444/virtual/www/domains/nekonecnaknihovna.cz/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/documents/theme-document.php:47
Stack trace:
#0 /data/web/virtuals/265444/virtual/www/domains/nekonecnaknihovna.cz/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/documents/theme-document.php(47): ReflectionClass->getMethod(‚get_site_editor…‘)
#1 /data/web/virtuals/265444/virtual/www/domains/nekonecnaknihovna.cz/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/documents/theme-document.php(128): ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Theme_Document::get_site_editor_type_bc()
#2 /data/web/virtuals/265444/virtual/www/domains/nekonecnaknihovna.cz/wp-content/plugins/elementor/core/common/modules/finder/categories/create.php(94): ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Theme_Document::get_create_url()
#3 /data/web/virtuals/265444/virtual/www/domains/nekonecnaknihovna.cz/wp-content/plugins/elemento

Role: Zákazník
MB313456 Změnil status na publikováno 28. 11. 2022