foodiepizza.cz

Vyřešeno868 zhlédnutíDNS
0

Dobrý den,

DNS mám nastavené, funguje to až na jednu výjimku. Když zadám adresu bez www, tak se zobrazí, že je doména u Vás zaregistrována, ale neodkáže to přímo na stránky. Jedná se o doménu www.foodiepizza.cz

Děkuji za pomoc s nastavením
Daniel

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 14. 2. 2021
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

problém byl v tom, že jste měl AAAA záznam na naší výchozí stránku. Následně tedy PC, které využívá přednostně IPv6 připojení, směrovalo k nám.

Záznam jsem odebral a nyní to v pořádku funguje.

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 14. 2. 2021
0
4.88K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

na obou variantách se mi správně zobrazuje Váš web, přetrvává tento problém?

Role: Podpora
MN270053 Odpověděl na otázku 22. 1. 2021
0

Dobrý den, verze bez www mě přesměruje na verzi s www, takže se mi nezobrazuje stránka s oznámením o registraci. To by mělo být správně, nebo se pletu? Kdy jste měnil DNS? Je možné, že se u Vás ještě nezměnily.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 Odpověděl na otázku 22. 1. 2021