Google zobrazuje stranku jako Cached, zakaznikum se nacita stara verze

Vyřešeno1.25K zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den, na nasi strance chatanezarka.cz se zobrazuje stary theme – zakaznikum se zobrazuje stara stranka. Pokud vyhledavam na google najde to pouze sample page, ktera neexistuje a rika cached. Muzete mi prosim pomoc? Ja vse vidim ok. Tez jim to rika stranka neexistuje a 404.

Dekuji, Lucie

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 17. 6. 2020
0

Dále web nemá funkční HTTPS, což Google údajně již v dnešní době penalizuje, takže se to také může projevit na umístění ve vyhledávačích.

V absenci HTTPPS by také mohl být problém – pokud na původním webu bylo funkční HTTPS a zároveň HSTS a nyní, na novém webu, již HTTPS funkční není, prohlížeč uživateli místo stránky zobrazí chybovou hlášku.

Role: Zákazník
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 17. 6. 2020
0

Z toho dotazu nejde nic moc vyčíst, ale neděly se v poslední době např. nějaké změny v DNS, které se ještě nestihly projevit? Případně není na front-endu nastaveno nějaké kešování, u kterého ještě nestihly vypršet platnosti?

Co se týče vyhledávačů, tak pokud se děly nějaké větší změny, může nějakou chvíli (pár týdnů) trvat, než se začne zase stránka zobrazovat a vyšších pozicích (pokud vůbec, to záleží, jak kvalitně je web vytvořen).

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 7. 6. 2020