Halíře na zálohovém účtě

Vyřešeno752 zhlédnutíFakturace
0

Dobrý den, rád bych se zbavil historických halířů na mém zálohovém účtě. Dříve se tam daly posílat částky, které se platili vždycky s DPH zaokrouhlené, ale nyní se tam už nějakou dobu žádné zaokrouhlování nedělá a mě tam visí několik halířů, kterých se nemůžu zbavit. Je to sice blbost, ale otravují mě tam.

Navíc tam máte u vystavení faktury pro přidání peněz na zálohový účet chybu, protože vám to nejdříve po zadání částky bez DPH napíše, že částka musí být zaokrouhlena a vyzve vás to k potvrzení částky (tak jsem na chvíli zajásal, že se jich zbavím), ale pak se stejně vystaví faktura na původně zadanou částku a jelikož všechny vaše služby jsou bez DPH za celé částky, tak tam ty halíře takto budu mít už napořád. Neexistuje nějaký způsob, jak se jich zbavit?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 20. 2. 2020
0
9.39K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

napište nám autorizovaný požadavek skrz kontaktní formulář -> https://client.wedos.com/contact/cform.html s tím, že máte zájem o vynulování zál. účtu. Kredit můžeme dít do haléřového vyrovnání a nebo když napíšete číslo bank. účtu, tak vrátíme přeplatek.

Role: Podpora Web: https://www.wedos.cz Vizitka: Obchodní a Fakturační oddělení.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 20. 2. 2020