Import vytvořené šablony z webnode do wedos

Vyřešeno756 zhlédnutíRedakční systémy
0

Dobrý den,

prosím o postup, jak z webnode, kde jsem si vytvořil projekt mých stránek, importuji obsah do wedosu.

Děkuji JP

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 1. 4. 2021
0

Dobrý den,

pravděpodobně chcete web nechat u Webnode a využívat ho pod svou doménou registrovanou u Wedosu. V takovém případě si u Webnode vyžádejte potřebné DNS záznamy, které následně vložte do DNS domény u Wedosu. Toto nastavení najdete na adrese https://client.wedos.com/dns/ , na této straně klikněte na Vaši doménu a v levém menu klikněte na „DNS záznamy“.

Pokud nemáte na mysli nasměrování, ale kompletní přesun webu k Wedosu, obávám se, že to pravděpodobně nebude možné, protože Webnode nenabízí přístup do svého FTP a databáze, odkud by se dal web zkopírovat – Webnode navíc pro správu používá i svůj vlastní systém, který chce nechat pouze pod svojí správou. Můžete je ale zkusit kontaktovat a poprosit po poskytnutí přístupu k FTP a databázím. Osobně to ale nevidím jako moc reálnou možnost.

Jednodušší řešení je vytvořit zcela nový web např. na webhostingu NoLimit za využití např. WordPressu, kde ale budete muset zkopírovat obsah každé ze stránek a vytvořit ji znovu na WordPressu. Pokud nechcete instalovat WordPress, ale raději byste zůstal u systému, kde si web jednoduše naklikáte, můžete vyzkoušet Wedos Website.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 1. 4. 2021