instalace redakčního systému

Vyřešeno1.24K zhlédnutíDomény
0

Dobrý den,

doménu aleksandrastumvoll.com mám aktivní a webhosting taktéž aktivní bohužel mi nejde nainstalovat redakční System WordPress. Je možné že doména není propojená s webhostingem? Při instalaci WordPressu se zobrazil tento požadavek „Zvolená doména (případně subdoména) musí být v DNS nasměrovaná na tento webhosting a musí být dostupná na zvoleném HTTP(S) protokolu.“ poradíte mi prosím jak mám dále postupovat?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 6. 2020
0

Když jste zřizoval webhosting, přišel Vám email od wedosu s různými adresami. V administraci wedosu klikněte na DNS, vyberte požadovanou doménu a přejděte na „editace DNS záznamů“. Zkontrolujte, jestli jsou záznamy správně:

www.vasedomena.cz - A záznam stejný jako v e-mailu
www.vasedomena.cz - AAAA záznam stejný jako v e-mailu
.vasedomena.cz - A záznam stejný jako v e-mailu
.vasedomena.cz - AAAA záznam stejný jako v e-mailu

pokud ne, tyto záznamy editujte. Stáhněte WordPress z webu https://cs.wordpress.org/. Použijte klienta FTP nebo se připojte přes webovou adresu https://webftp.wedos.net/ (přihlašovací údaje jsou v e-mailu). Jděte do adresáře www -> domains . Do tohoto adresáře nahrajte stažený wordpress a přes funkci unzip rozbalte. Obsah WordPressu bývá ještě v jedné složce, tuto složku přejmenujte na aleksandrastumvoll.com . Pak by se Vám měl zobrazit obsah na aleksandrastumvoll.com, kde můžete přikročit k samotné instalaci.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 6. 2020
0

Děkuji.

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 28. 5. 2020
0
55.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

od verifikace je nutné vyčkat až 48 hodin, než se propíšou DNS servery, poté by měla instalace jít.

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
MV270050 Odpověděl na otázku 28. 5. 2020