Jak jste nastavili a aktualizujete Drupal 8 bez composeru ? ;-)

Vyřešeno858 zhlédnutíWebhosting
0

Jak jste nastavili a aktualizujete Drupal 8 bez composeru ? 😉

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 5. 2020
0

Možná by v tomhle případě mohla pomoct oficiální stránka Drupalu – https://www.drupal.org/docs/8/update . Přiznám se, že jsem vždycky aktualizoval jen verzi 7, takže s osmičkou víc neporadím..

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 5. 2020
0

Dík za reakci, to mám „nastudované“ já to tu napsal spíše, aby tu něco bylo o Drupal 8.
Sedmičku tu mám také ale u Drupal 8 se doporučuje používat Composer, já ho na „locale“ mám, zvykne si na to člověk rychle ;-).
Bez Composer jsem ten Drupal 8 tady zkoušel a běžel dobře.

Bohužel ten přesun z „localu“ po každé aktualizaci je zdlouhavý, ale zavřel jsem obě oči. Teď mi to asi díky obsahu Composer nechce běžet ani Drupal samotný.
Jasně bylo by lepší VPS ap. ale na to se necítím, hlídat aktualizace atd.

Role: Zákazník
PK265670 Změnil status na publikováno 18. 5. 2020