jak si u vás, na své doméně založím jednoduchou web. stránku

Vyřešeno880 zhlédnutíWebSite
0

jak si u vás, na své doméně založím jednoduchou web. stránku. Kam mám dát html soubor a jestli máte k dispozici nějakou hotovou www stránku kterou bych tam mohl (po úpravě) dát.

Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 19. 11. 2020
0

Dobrý den,

pokud požadujete opravdu nenáročné řešení do 100 MB, bez PHP, DB a FTP, můžete vyzkoušet Wedos Miniweb. Sám na něm provozuji několik webu s jednoduchou statickou stránkou a zatím jsem neměl jediný problém. Pokud chcete nějakou připravenou web stránku, tu Wedos přímo nenabízí, ale na internetu je mraky šablon zdarma, které budou fungovat na miniwebu.

Pokud byste požadoval PHP, DB a FTP, pro tyto účely je tu Wedos No-limit , případně VPS nebo další serverové možnosti.

Případně pokud na web nespěcháte, nechcete pracovat s kódem (ale ta možnost tam také je) a raději si web naklikáte, můžete vyzkoušet připravovaný Wedos website. Tato služba je v současné době bohužel ještě v testování a nelze ji tak plnohodnotně využívat.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 19. 11. 2020
0
43.68K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments
TJ285257 Odpověděl na otázku 5. 11. 2020