je nutné prodloužení SSL certifikátu?

Vyřešeno618 zhlédnutíZákaznická administrace
0

Dobrý den, chtěla bych se jen uklidnit, že když mi chodí mailem, abych si prodloužila  SSL certifikátu, že se mě to teď netýká, když mám domenu i hosting u vás. A myslím, že tam je to včetně certifikátu.

My letos přecházeli k vám – web byl u známého na jeho serveru, proto se asi kupoval ten SSL certifikát, že? A nyní tedy prodlužovat nemusím? Budou stránky pořád https? Děkuji moc. Moc se v tom nevyznám, ale nerada bych něco zanedbala.

Díky za info.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 24. 6. 2021
0
49.29K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

momentálně máte u hostingu vystaven certifikát Let’s Encrypt zdarma, který je z naší strany automaticky prodlužován každé tři měsíce. Tedy výzvy od ssls.cz můžete ignorovat. Podstatné jsou pouze e-maily o stavu Let’s Encrypt certifikátu, tedy podobná upozornění nebo například chybová hlášení.

Role: Podpora
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 24. 6. 2021
0

Dobrý den,

jedná se tedy o certifikát k doméně wecr.cz a chodí maily z https://www.ssls.cz/ (zde jsme před rokem koupili certifikát aby byla doména zabezpečená https.

Chci se zeptat, zda ho musím u nich prodloužit aby https zůstalo, nebo tak jak to máme u vás, stačí. A doména bude stále zabezpečená https.

Děkuji za info.

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 27. 4. 2021