kde se vkládá FB Pixel

Vyřešeno1.14K zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den, kde se dá vložit Facebook pixel ?

Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 5. 2021
1

Dobrý den,

netuším, jakou službu u Wedosu máte, tak napíšu návody pro No Limit i Website.

Webhosting No Limit

Pokud nepoužíváte žádný CMS, bližší informace o FB pixel se dočtete tady. Jak je v odkazu uvedeno, kód by se měl ideálně vkládat do posledního řádku headeru, tj. těsně před </head>.

Pokud nějaký CMS používáte (WordPres, Joomla, Drupal,..), použijte plugin pro FB pixel – Oficiální plugin pro WordPress, Drupal, Joomla.

Wedos Website

Pokud používáte Wedos Website, klikněte vpravo nahoře na tři tečky a vyberte „Nastavení stránky“. Kód pak vložte do headeru (pokud už tam něco máte, vložte kód pro FB pixel úplně na konec).

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 5. 2021
0

Děkuji za odpověď, která pomohla.

Hezký den

Role: Zákazník
RM130195 odznačil odpověď jako nejlepší 6. 5. 2021