Klíčová stránka webu se stálě načítá – URGENTNÍ .

Vyřešeno596 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

stránka https://www.altitudo.cz/kontakt/ obsahuje kontaktní formulář , stále se načítá , formulář nelze odeslat. Jiné stránky , které mají stejný formulář se ale načtou bez problémů.

V levém spodním okně prohlížeče je npsáno “ přečteno www.google-analytics.com “ Může být problém zde? (stránka je pravděpodobně nastavena jako cíl konverze)

Prosím co je příčinou, jak odstranit problém ?

Je to celkem zásadní pro fungování firmy (placená google reklama)

Děkuji, V

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MV270050 Vybral nejlepší odpověď 15. 6. 2022
0
90.95K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

z naší strany se web načetl s téměř neznatelným zásekem na samotném formuláři, Webpagetest ani Uptrends s ním také nemají problém. Zkoušel jste formulář načíst i v jiném prohlížeči, na jiném zařízení, v jiné síti?

Pokud se problém vyskytuje na jednom zařízení, může být způsobený:

  • cache prohlížeče (zde je návod na vyčištění),
  • jiným problémem daného zařízení nebo sítě, ze které se k webu připojuje (antivir, firewall, blok ze strany poskytovatele, …).

Pokud se problém vyskytuje na více zařízeních, může jít o problém na jednom ze serverů, odkud načítá obsah. Stav našich služeb můžete sledovat na službě Status. Další služby mívají podobné stránky, kde můžete zjistit, zda zrovna neprobíhá údržba, nebo výpadek.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MV270050 Vybral nejlepší odpověď 15. 6. 2022
0

Zdravím, stránka se mi korektně načetla. Co zkusit jiný prohlížeč? Nejsou v prohlížeči aktivní nějaké pluginy, co by mohly načítání stránky ovlivnit? 😉

MZ61249 Odpověděl na otázku 10. 5. 2022