Lze nějak vyzkoušet Wedos CD pro firmy?

Vyřešeno691 zhlédnutíWEDOS CD
0

Mám zákazníka, který zvažuje nákup cloudových řešení od Google a myslím, že Vaše řešení by mu mohlo vyhovovat. Nevím, co si mám představit pod „kancelářskými aplikacemi“, které běží v prohlížeči na Cloudu. Také je mi nejasný počet uživatelů – píšete: minimálně 10. Potřeboval bych cca 13 uživatelů, kteří by využívali společný prostor pro data (3 TB je dostatek) + maily. Jaká bude tedy cena řešení? Je omezení velikosti mailových schránek?
Zákazník již nyní využívá Váš hosting a maily, takže předpokládám, že web mail klient by zůstal stávající.

Děkuji za odpověď, David Hart

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 10. 2020
0
9.39K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

mailové řešení by skutečně zůstalo tak, jak je. Tedy ke službě webhosting NoLimit a tam jsou pravidla jasně daná. Základní velikost 5GB plus navýšení jako příplatek.

Co se týče WEDOD CD, tak je to skutečně cloudové úložiště s mnoha rozšířeními. Kupříkladu Textový editor (podobný Wordu), Tabulkový editor (podobný Excelu), Prezentační editor (podobný PowerPointu). To vše navíc můžete editovat ve více lidech v jeden okamžik z různých zařízení a operačních systémů. Ale mnoho více. Formuláře, Anekty, Poznámky.

Tím se to dostáváme k počtu uživatelů. V současné době je maximální počet uživatelů 10 a jako příplatkovou službu plánujeme tento počet navýšit – do budoucna. K jedné službě tedy může přistupovat i 10 uživatelů, kteří kupříkladu mohou pracovat na jednom textovém souboru. Mohou mezi sebou sdílet soubory, nebo je mohou sdílet jen mezi Vámi zvolenými lidmi a spoustu dalšího.

Již nyní můžete objednat verzi Free, která je zdarma a všechny tyto rozšíření můžete vyzkoušet. Pokud se Vám bude služba líbit, můžete pak zakoupit verzi pro firmy, kde již získáte i zmíněných 10 uživatelů na službu.

Role: Podpora Web: https://www.wedos.cz Vizitka: Obchodní a Fakturační oddělení.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 10. 2020