Mám wordpress? Ano či ne?

Vyřešeno846 zhlédnutíRedakční systémyredakční systém reset hesla wordpress
0

Mám na svém webu nainstalován wordpress? V instalacích u wordpressu to píše, že nejsou žádné instalace, ale když ho chci nainstalovat, tak píše chybu, že cílový adresář není prázdný. Navíc, když se podívám na www.avecplaisir.cz, tak všechno běží ok. Zapomněl jsem totiž heslo, ale wordpress píše, že mne nezná. Děkuju, Jakub

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 12. 1. 2021
1

Dobrý den, pokud neznáte přihlašovací údaje pro svůj web. Připojte se do databáze (MySQL), najděte si tabulku prefix_user a klikněte na ní (prefix je předpona, každý má jinou). Vyberte si uživatele (admina) u kterého chcete změnit heslo. Klikněte v kolonce user_pass a zadejte nové heslo, heslo si musíte vygenerovat zde. Do prvního řádku zadejte heslo které chcete a klikněte na MD5, vygenerovaný kód zkopírujte a vložte v databázi do políčka user_pass a dejte uložit. Následně se můžete přihlásit do administrace WordPressu. POZOR: Uživatel u kterého jste změnili heslo musí mít admin práva, jinak se tam nedostanete.

Role: Zákazník+ Web: https://www.wp24.cz/ Vizitka: Jsem freelancer „webmaster“, který tvoří a spravuje weby. Od roku 2008 se věnuji WordPressu.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 12. 1. 2021