Na stránce se zobrazuje základní šablona namísto stránky vytvořené přes Elementor (Pro) nezobrazuje

Vyřešeno1.54K zhlédnutíRedakční systémy
0

Zdravím,

už jsem reinstaloval WordPress asi 4x, jsem zoufalý: Po vytvoření stránky přes plugin Elementor + Pro a její publikaci se pořád zobrazuje základní šablona Twenty Twenty. Vše ve WP je aktualizováno, zkoušel jsem i čištění Cache, synchronizaci přes Elementor Tools, kontrolu/opravu chyb přes Wedos (více možnosti zde: https://docs.elementor.com/article/204-my-changes-do-not-appear-online). Nevím už, kde kliknout, abych se šablony zbavil a zobrazila se zveřejněná vytvořená stránka. Můžete mně s tím, prosím, někdo pomoct?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 22. 10. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

zkuste problémové stránky aktualizovat pomocí Shift + F5 nebo mějte zapnutnou konzoli (F12).

Můžete mít obsah cachovaný v proxy cache webhostingu a je potřeba donutit prohlížeč, aby žádal necachovaný obsah.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 22. 10. 2020
0

Doplňuji, že po nastavení funkce „modu údržby“ nebo „Coming soon“ v záložce Elementor/Tools ve WP, kde se pak o pár řádků níže dá vybrat natvrdo template (vybral jsem svůj), už stránka bez problémů funguje.

Též jsem si všiml, že v templates jsou zobrazeny i ty, které jsem vytvořil, ale též Default Kit, kterou nejde smazat a mám podezření, že se zobrazuje právě tato Theme (šablona). Jak to zcela zakázat/vymazat, aby se to proboha pořád neupřednostňovalo před zveřejněnou stránkou/šablonou? Mám pocit, že se zobrazuje front end i přesto, že ji nastavím jako private, nebo smažu ve WP, pořád se tam objeví… Víte někdo, proč to tak je?

Role: Zákazník
PK265670 Změnil status na publikováno 29. 9. 2020