Nastavení https

Vyřešeno1.18K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

mám dotaz. Vytvořila jsem kompletní stránky ve WordPress a Prestashop. Pak zaplatila certifikát Let´s Encript, aktualizovala podle vašeho návodu přes ftp a poté zkusila zabezpečení a stránky zmizely, hlásí mi to jen, že webhosting je aktivní. Prosím, že se dají někde obnovit!

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 10. 9. 2019
0
6.06K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

pokud se Vám zobrazí informace, že webhosting je aktivní, tak máte ve složce www/ výchozí stránku index.html.

Co se týká postupu v návodu https://help.wedos.cz/navody/cms/nastaveni-https-ve-wordpressu-wp/ , tak nastavení bázové adresy se Vám asi podařilo protože https://nuttyclothes.cz/ funguje. Nefunguje však automatické přesměrování na https://. Vyzkoušejte přechod na https např. pomocí pluginu https://cs.wordpress.org/plugins/https-redirection/ (doporučuji před tím udělat zálohu stránek)

Celkový problém je v tom, že používáte pro nuttyclothes.cz WordPress a v podsložce /obchod používáte Prestashop. .htaccess ve složce /www/domains/nuttyclothes.cz/ ovlivňuje chování Prestashopu. Ideální by bylo oba redakční systémy oddělit od sebe https://kb.wedos.com/cs/webhosting/kombinace-aplikaci.html

Obchod by tedy nebyl např. na https://nuttyclothes.cz/obchod/, ale na obchod.nuttyclothes.cz. Tím od sebe CMS zcela oddělíte a nebude docházet např. ke smyčce přesměrování apod.

Role: Podpora Web: https://www.wedos.cz/ Vizitka: Autorizační oddělení
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 10. 9. 2019
0

Konkrétně podle tohoto návodu:

Role: Zákazník
PĎ182625 publikoval nový komentář 2. 9. 2019