Nedaří se mi nainstalovat wordpress

Vyřešeno392 zhlédnutíWebhosting
0

… stále hází tuto chybu:

CHYBA

  • Zvolená doména (příp. suboména) nesměruje v DNS na tento webhosting. Aby bylo možné aplikaci nainstalovat, je nutné, aby doména (příp. subdoména) byla funkční a směrovala na tento webhosting.
  • Co s tím? Děkuji. Lucie
Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 1. 3. 2021
1

Dobrý den, přetrvává stále problém?

Máte doménu aktivní? (tj. registrovanou a zaplacenou)

Máte webhosting aktivní?

Pokud ano, nastavila jste záznamy DNS na daný webhosting? To můžete provést dvěma způsoby:

  1. automaticky – Přihlásíte se do administrace Wedosu a kliknete na tento odkaz. Ze seznamu vyberte požadovanou doménu a klikněte na ni. V levém menu najděte „Nastavení DNS záznamů služby“. Po kliknutí na tento nápis vyberete v nabídce úplně nahoře Váš webhosting a změny uložíte. Názornou fotku najdete například v tomto vláknu.
  2. manuálně – přihlásíte se do administrace Wedosu a kliknete na tento odkaz. Ze seznamu vyberte požadovaný webhosting a klikněte na něj. V levé části stránky najdete „adresy služeb“. Budou Vás zajímat adresy IPv4 a IPv6. Někam si je zkopírujte nebo otevřete novou kartu. Jděte na tuto stránku, ze seznamu vyberte Vaši doménu a klikněte na ni. V levém menu klikněte na „DNS záznamy“. Zde se Vám zobrazí tabulka se záznamy Vaší domény. Smažte všechny záznamy s prázdným názvem, názvem www a názvem *, které jsou typu A nebo AAAA (smažte všechny, které splňují uvedené podmíny – jde o maximálně 6 záznamů). Nahoře pak klikněte na „nový záznam“ a postupně přidete následující 4 záznamy: Potom nahoře klikněte na „Aplikovat změny“.

Tímto krokem se podařilo nasměrovat doménu na webhosting. Změny se neprojeví ihned, ale nejpozději do 48 hodin by se měla změna projevit celosvětově.

Instalace WordPress:

  1. automaticky – přehledný návod.
  2. manuálně – přehledný návod.
Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 publikoval nový komentář 1. 3. 2021