Nedaří se nám přenést obchod

Vyřešeno562 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den,

dokončuji nový e-shop a potřebuji ten starý přenést na novou doménu, kterou jsem si u Vás včera zakoupila.

Náš programátor by nám to přenesl sám, ale tvrdí mi, že máme na stávající adrese současný e-shop nějak zablokovaný a nedaří se mu jej vyjmout a přenést, mám Vás kontaktovat aby jste se podívali čím to je. Chtěl si ho již nyní zkopírovat na své stránky aby s ním mohl pracovat ale prý to nejde, máme to nějak zablokováno a mám Vás požádat o uvolnění.

Jedná se o stránky: www.imix-shop.cz

Potřebuji je přenést na novou doménu www.imix.fun (ale až během příštího týdne, nyní to potřebuji jen na přesun připravit).

Předem děkuji za radu

Zuzana J

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 16. 3. 2021
0

Zdravím,

zde by bylo vhodné specifikovat co přesně dle Vás stránky blokuje. Pokud se dostanete na FTP, není nic snazšího než si obsah překopírovat na hosting pro novou doménu (či do jiného adresáře, pokud budete využívat aktuální webhostingu) a v nastavení prestashopu upravit url. Jakmile to budete mít, nasměrujete si novou doménu a web se Vám na ní bude zobrazovat.

JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 16. 3. 2021
0
20.79K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

Doména imix-shop.cz zde má webhosting, kdežto imix.fun nikoliv, zde evidujeme pouze doménu. Hádám tedy, že chce programátor vytvořit novou doménovou složku na ftp a data přenést a napárovat na novou doménu. V takovou chvíli musí přejmenovat webhosting a na FTP provést úpravy v názvu adresáři.

Pokud dochází k chybě, přiložte jí prosím formou výstřižku.

MV270050 Změnil status na publikováno 12. 2. 2021