Nefungují mi stránky

Vyřešeno589 zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den,

nefungují mi stránky jak mají. Od poslední aktualizace, kterou jste dělali. Mé stránky jsou www.lenkabicencova.cz   – pokud rozkliknu článek, vyhazuje mne to z něj pryč.

Na některém počitači mi to píše že to jsou nezabezpečené stránky a nelze je otevřít. Co s tím?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 3. 1. 2022
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

web mi aktuálně v pořádku funguje.

Vlákno nyní uzavírám z důvodu neaktivity. V případě potřeby založte nový dotaz nebo nás kontaktujte pomocí kontaktního formuláře.

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 3. 1. 2022
1

Dobrý den,

mohla byste, prosím, lépe popsat, co znamená „pokud rozkliknu článek, vyhazuje mne to z něj pryč.“? Objevuje se nějaká chybová hláška? Přesměrovává Vás to jinam?

Máte aktuální všechny pluginy i jádro WordPressu? Mohl bych se zeptat, o jakou šlo aktualizaci, od které web nefunguje? Pokud technici Wedosu nedělali nic přímo pro Vás, napadá mě jako největší globální změna pro většinu uživatelů přesun starších hostingů na novější servery. Tam by teoreticky mohl vzniknout problém s nepodporovanou verzí PHP, pokud došlo během přesunu k jejímu přepnutí. Pokud je to tak, zkuste změnit verzi PHP.

Zkoušel jsem se na web podívat a běží mi bez jakéhokoliv problému. Pokud prohlížeč píše, že máte nezabezpečené stránky, pravděpodobně nemáte aktivní https. Pokud se chcete této hlášky zbavit, prostudujte si tyto informace a ve WordPressu postupujte podle tohoto návodu.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 Odpověděl na otázku 30. 10. 2021
0

Dobrý den, když kliknete konkrétně na blog tak se to v první moment načte a pak to přejede na: obrázek viz příloha a to se pořád opakuje dokola. Nerozumím té Vaší mluvě. Bohužel. Jsou to samá odborná slova… Jinak ano, po tom přesunu to nefunguje. Jinak ten nezabezpečený web – to už jsem měla předtím. Mohl by mi s tím někdo pomoci?

Děkuji

Role: Zákazník
JŠ255861 Změnil status na publikováno 3. 1. 2022