Nefunkční a nestabilní web

Vyřešeno1.00K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

zhruba od 8. – 9. 2. jsou naše školní stránky www.zsfrymburk.cz střídavě funkční a nefunkční. Na některých zařízeních je načíst lze (jen zřídka), na některých (převaha) stránky nefungují (buď rozhozená grafika nebo se nenačtou – chyba 503). Poté jsou dny, kdy funguju opět pár hodin bez problémů, ale zase jen na některých zařízeních. Rodiče nás bombardují dotazy co se se stránkami děje, přitom se na nich nic neměnilo a vím, že do tohoto data fungovali spolehlivě. Jsou postavené na DRUPALU. Můžete nějak pomoci? Děkuji. S pozdravem Mgr. Štefan K.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
1

Problém zřejmě vyřešen, POZOR kdo používáte DRUPAL, téma s názvem DANLAND (https://www.drupal.org/project/danland) je zranitelné!!!

Role: Zákazník
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0

Aha. Zkuste to prosím znovu, vymazal jsem infikované index.php soubory a nahradil je čistým souborem.

Role: Zákazník
KB218908 Změnil status na publikováno 24. 2. 2020
1

Dobrý den,

aktuálně mě Vaše stránky přesměrovaly někam úplně jinam, na stránky se zavirovaným obsahem na doméně – http://cerseron.tk//*********************** (záměrně nedávám celý zavirovaný odkaz)

Takže buď vytáhnout data ze zálohy z doby, kdy vše fungovalo korektně a nebo vytvořit stránky znovu.

Role: Zákazník+ Web: https://www.techniciostrava.cz Vizitka: Jsi-li programátor, prohraješ s počítačem, výrobcem HW a uživatelem. Jsi-li tester, prohraješ se všemi.. Programováním i testováním se to snažím vyvrátit :-)
PĎ182625 publikoval nový komentář 23. 2. 2020