Nefunkční přístupy na FTP

Vyřešeno1.13K zhlédnutíDomény
0

Dobrý den, nefunguje mi defaultní přístup na FTP, který jsem dostal v mailu po zřízení domény.  Přihlašovací údaje jsem neměnil.

Co s tím mám dělat?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 10. 9. 2019
0

Dobrý den,

jste na stále stejné síti („stejní Wi-Fi“)? Často se stává, že na veřejných místech jako jsou kavárny, školy atd. port 21 pro FTP blokují. Je tedy možné, že Vaše požadavky ani neodejdou z lokální sítě a tak se nemůžete připojit.

Pokud jste na stejné síti, kde FTP vždy funguje. Doporučuji vytvořit nový FTP účet. Tím ověříte, že se opravdu něco stalo s tím původním a že FTP na dané síti je skutečně funkční. Případně pak můžete změnit heslo účtu původnímu a ten nově tvořený smazat.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 10. 9. 2019
0

Dobrý den,

nejjednodušší je v administraci změnit heslo k FTP účtu a vše by mělo bez problému fungovat.

Role: Zákazník+ Web: https://www.techniciostrava.cz Vizitka: Jsi-li programátor, prohraješ s počítačem, výrobcem HW a uživatelem. Jsi-li tester, prohraješ se všemi.. Programováním i testováním se to snažím vyvrátit :-)
JŠ246155 Změnil status na publikováno 7. 9. 2019