Nefunkční stránky

Vyřešeno974 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den, při zadání mých webovek dognrolltruck.com mi to ukáže prázdnou stránku – webová strának se vůbec nenačte.

Děkuji, Martina

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 9. 2020
0

Dobrý den, tohle je zdrojový kód Vašeho webu:

I bez znalostí jakéhokoliv programování si můžete všimnout, že ve zdrojovém kódu není nic, co by se mělo zobrazit. Fungoval Váš web předtím v pořádku? Nebo jste se ho právě pokusil zprovoznit a nefunguje?

Jako první krok mě napadá prověřit, jestli máte Váš web vůbec propojený s Wedosem. V e-mailu o zřízení webhostingu Vám dorazily adresy IPv4 a IPv6. Přihlaste se do administrace Wedosu na https://client.wedos.com , v horním mneu klikněte na DNS, vyberte se seznamu dognrolltruck.com, v levém menu pak klikněte na DNS záznamy. Na stránce najdete tabulku, ve které jsou důležité celkem 4 záznamy. Zkontrolujte, jestli souhlasí údaje v tabulce s e-mailem o zřízení webhostingu:

Pokud adresy souhlasí, zkusíme prověřit, jestli máte obsah nahraný na správném místě. Do e-mailu o zřízení webhostingu Vám přišly údaje k připojení na FTP server. Přihlaste se těmito údaji na tomto webu https://webftp.wedos.net/ . Rozklikněte adresář www. A teď uvidíte jednu ze 3 variant:

  1. ve složce www je spoustu složek včetně složek wp-content a wp-includes
  2. ve složce www jsou celkem 3 položky – .htaccess a adresáře subdom a domains
  3. ve složce www není vůbec nic.

Pokud je správně druhá varianta, rozklikněte adresář domains a popište mi, co v něm vidíte.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 9. 2020
0

Dobrý den, používám wordpress. Kde tedy prosím spustím ladící režim? Jsem totální začátečník. Děkuji, Martina

Role: Zákazník
TJ285257 publikoval nový komentář 28. 8. 2020