Nejde instalace wordpress po zakoupení .com domény

Vyřešeno730 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

zakoupil jsem u vás doménu a hosting pinch-me.com ale nedaří se mi tam přes instalátor aplikací instalovat wordpress. Neprováděl jsem tam žádné úpravy.

Píše to tuto chybu:
Zadaný cíl instalace není dostupný přes HTTP(S) protokol. Pravděpodobně nepoužíváte náš výchozí .htaccess. Je nutné použít pravidla pro nasměrování domény do podadresáře /www/domains/ – viz https://kb.wedos.com/cs/webhosting/Htaccess.html

Zkoušel jsem obnovit .htacess soubor v nástrojích i obnovit práva souboru ale nic nepomholo

Když jsem to zkusil přes FTP tak web pak byl na této adrese pinch-me.com/domains/pinch-me.com a nechápu proč to nebylo klasicky pinch-me.com

Mohli by jste se prosím na to podívat, kde může být chyba?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

u generických domén se provádí verifikace majitele domény. Ve vašem případě proběhla verifikace včera ve večerních hodinách. Po verifikaci se mění parkovací DNS servery na vámi nastavené, to trvá jako každá jiná změna DNS serverů až 24 hodin. 

Proto vám instalátor hlásí, že cíl instalace není dostupný přes http protokol, zatím ještě nedošlo k úplnému propsání změn do DNS po celém internetu. Zkuste prosím instalaci později, v odpoledních nebo večerních hodinách by to již mělo fungovat. Případně lze provést standardní instalaci ručně.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020