Nejdou mi stránky

Vyřešeno658 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den po poslední aktualizaci stránek nejdou spustit, asi jsem udělal nějakou chybu.

Děkuji moc za pomoc

http://re-start.cz/

http://mobilnimasaze.eu/

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 18. 5. 2021
0

Dobrý den,

co jste s webem prováděl? Tohle nevypadá na pouhou aktualizaci nějakého cms, tohle vypadá spíš na manipulaci se soubory v FTP, což způsobuje, že není index ve správném adresáři (případně úplně chybí). Ověřte, zda na FTP máte vůbec nějaký obsah. Pokud ano, pojďme obsahy webů nejprve umístit do správných adresářů.

První uvedená doména je re-start.cz, která je v tuto chvíli přesměrována na re-start.mobilnimasaze.eu. Pokud na této adrese chcete zobrazit obsah, jděte do FTP a obsah webu nahrajte do adresáře www\domains\re-start.mobilnimasaze.eu .

Jako druhou uvádíte doménu mobilnimasaze.eu, kde by měl v tuto chvíli být nějaký obsah, ale není tam. Obsah tohoto webu je nutné nahrát do adresáře www\domains\mobilnimasaze.eu.

Ověřte, zda je v obou adresářích soubor index.php nebo index.html.

Pokud jste něco dělal s výchozím souborem .htaccess, znovu ho obnovte. Přihlaste se do administrace Wedosu, nahoře klikněte na Webhosting > Volba konkrétního webhostingu >  Nástroje (levé menu) > obnova .htaccess.

Tím by mělo dojít k tomu, že na obou stránkách uvidíte nějaký obsah. Pokud ne, nepokračujte dál a napište sem, co se s webem během úpravy stalo. Pokud oba weby vidíte, čtěte dál.

V další zprávě uvádíte, že chcete obsah webu mobilnimasaze.eu zobrazit na doméně jirkamasaze.cz a doménu mobilnimasaze.eu na tento web přesměrovat. Tady bude asi vhodné popřemýšlet o tom, zda chcete doménu mobilnimasaze.eu do budoucna ponechat. Pokud využíváte například WordPress, před jakýmkoliv dalším krokem nezapomeňte změnit bázovou URL na novou adresu.

  1. Pokud chcete doménu mobilnimasaze.eu v budoucnu využívat, postačí, když k webhostingu přidáte nový alias jirkamasaze.cz.
  2. Pokud do budoucna uvažujete o zrušení domény mobilnimasaze.eu, bylo by vhodné přejmenovat webhosting na jirkamasaze.cz a případně přidat doménu mobilnimasaze.eu jako alias.

V dalším kroku bude nutné nastavit DNS záznamy. Nejprve nastavte doménu jirkamasaze.cz pomocí tohoto návodu na webhosting. Potom jděte do nastavení domény mobilnimasaze.eu a přesměrujte ji na jirkamasaze.cz. Pokud chcete doménu re-start.cz přesměrovat na re-start.jirkamasaze.cz, změňte přesměrování i u této domény.

Pak bude nutné upravit adresáře v FTP. V adresáři www\domains přejmenujete mobilnimasaze.eu na jirkamasaze.cz. Pokud chcete doménu re-start.cz přesměrovat na subdoménu re-start.jirkamasaze.cz, přejmenujte re-start.mobilnimasaze.eu na re-start.jirkamasaze.cz.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 18. 5. 2021
0

Dobrý den po poslední aktualizaci stránek nejdou spustit, asi jsem udělal nějakou chybu.

Děkuji moc za pomoc a moc se omlouvám.

http://re-start.cz/

http://mobilnimasaze.eu/

Jako další mám tento dotaz, mohli by jste mi vše přenést na novou doménu tedy i webhosting. Bohužel nemám kam zavolat, abych Vám to vysvětlil.

Současně vlastním doménu http://jirkamasaze.cz/

a ta odkazuje na http://mobilnimasaze.eu/ 

a chtěl bych to obráceně.

Tedy aby, vše včetně hostingu bylo na doméně http://jirkamasaze.cz/ a

pouze stávající doména http://mobilnimasaze.eu/ by na novou odkazovala.

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 4. 4. 2021