Nemožnost zacentrovat obrázek na střed

Vyřešeno747 zhlédnutíWebSite
0

Mám problém s editorem Wedos Website. Úplně dole ve footeru se mi nedaří dát obrázek na střed. Nikde nevidím možnost využít HTML editor, takže si hraju jenom s tím nabídnutým editorem Website. Ale u toho obrázku, ač jsem to zkoušel mnoha různými způsoby a vložením různých elementů, tak nikde v nastavení nevidím volbu vycentrování – nechci to nalevo, ale na střed. Dá se s tím něco dělat?

https://ratiopublica.cz/

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 19. 10. 2021
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

na základě vašeho podnětu jsme vytvořili nové komponenty s obrázky, kde je připravené zarovnání vlevo, na střed a doprava. Najdete je v komponentech a můžete je volně použít kdekoli na stránce.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 19. 10. 2021
0
480 Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den, možnost zarovnání na střed u obrázku bohužel není možná.

Děkuji

0

Dobrý den,

nějak jsem to vyřešil, ale zcela ideální to nebylo. Musel jsem tam totiž překopírovat jiný blok, kde byl obrázek na střed zarovnaný – a ten obrázek tam pak pouze vyměnit. Ten problém jako takový to moc nevyřešilo. V tom nastavení u obrázků stále možnost nastavit zarovnání na střed není.

S pozdravem,

Role: Zákazník
LB285258 Změnil status na publikováno 18. 8. 2021
0
480 Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

koukám, že se Vám již podařilo vycentrovat obrázek na střed webové stránky. HTML editor je stále ještě v přípravě a je plánovaný do placené varianty PREMIUM.