Neprojevuje se zabezpečení

Vyřešeno837 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, aktivovala jsem lets encrypt i hhtacess –  web má sice již https, ale stále u toho je zobrazeno, že je nezabezpečený. Mám tam systém Joomla, a mám aktivované SSL. Vše vypadá, že je správně, přesto se to jeví nezabezpečené. Hosting: inzerujcokoliv.cz Co s tím?

Ještě bych ráda  věděla (nikde se mi to nepodařilo vyčíst), zda když je certifikát na vlastní doméně, tak jaký je v tom rozdíl oproti lets encrypt. Je to bezpečnější na proniknutí? Jde o inzerci, proto je zabezpečení pro mě hodně důležité, aby mi v tom někdo  něco nezpůsobil.

Děkuji Řezníčková

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 17. 7. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

u podobných operací je vždy nějaká časová prodleva. Třeba u aktivace HTTPS je to hodina, vytvoření Let’s Encrypt 20 minut, pak nějaký čas než certifikát začne fungovat.

Pokud budete mít vlastní certifikát, lze vybírat z různých úrovní zabezpečení. Třeba banky a podobné instituce s důrazem na vyšší zabezpečení využívají jiné certifikáty. Takové jsou ale drahé. Pro osobní použití obvykle plně dostačuje Let’s Encrypt. O tom se nejlépe poraďte se svým tvůrcem webu.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 17. 7. 2020