No Limit přechod NoLimit Extra

Vyřešeno1.40K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, mám u Vás eshop již několik let www.ledme.cz a aktuálně ladíme rychlost pro vyhledávače, Google, apod.

Rád bych se zeptal zda mi v načítání stránky, pomůže přechod na No Limit Extra a zda vzhledem k velikosti webu, databáze a požadavků které potřebujeme mi to doporučíte? Samozřejmě děláme kroky i jinde, optimalizace, CCS, obrázky, moduly apod. a dostáváme se nalepší čísla.

Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 3. 11. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Parametry Extra budete mít k dispozici do 30 minut od aktivace. Ne, je stále na stejném serveru. Navíc na nejstarší generaci, ještě bez SSD disků.

Můžeme vám zřídit nový webhosting na novém serveru. Tam bude k dispozici i PHP 7.4. Navýšení výkonu by mohlo být opravdu značné.

O zaplacené období nepřicházíte, nový webhosting dostanete se stejným datem expirace a stejným nastavením, jako ten původní. U původního webhostingu se nastaví expirace 1-2 měsíce a pak se ukončí. Můžeme nabídnout některou z našich nových domén na rok zdarma, tím lze usnadnit nastavení na novém hostingu a doména vám pak zůstane. https://www.wedos.cz/webhosting/domena-zdarma

Budete mít zájem?

Bohužel nemáme k dispozici automatickou migraci, tedy si budete muset ručně přesunout data webu, databáze, e-mailové schránky.

Přístupové údaje k FTP, e-mailům, DB apod. budou nové, tedy je bude nutné upravit v klientech. Zřídí se nový webhosting s dočasným názvem, web si budete moci připravit na interní URL nebo s nastavenou IP adresou v souboru hosts a po připravení se webhostingy přejmenují. Pokud používáte Let’s Encrypt certifikát, půjde vystavit až po nasměrování domény, očekávejte proto cca 2 hodinový výpadek webu. Lze o něco zkrátit snížením TTL v DNS a přípravou vlastního certifikátu.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 3. 11. 2020
0

Zkoušel jsem měřit eshop (GoogleSpeed Insight) po přepnutí na Nolimit extra a k žádnému zrychlení nedošlo.

Přesun na nový hardware a SSD disky určitě chci, v podstatě mě ani nenapadlo že stále jedu na klasickém disku. Potřebuji mít rychlý hosting. Vy mi to neumíte všechno přenastavit, provést migraci přesun?

Pokud né, tak tuto komunikaci předám mému technikovi, který se tím zabývá a vše provede. Jak doporučujete postupovat, může Vás někde kontaktovat a migraci konzultovat a provést?

Určitě mám zájem o přesun ale doménu nepotřebuji, v podstatě chci aby vše jelo jako teď ale na novém hardware, SSD a NO Limit Extra.

Děkuji

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 23. 10. 2020
0

Děkuji, aktivoval jsem tedy. Projeví se to ihned? A ještě dotaz, tím že mám teď NoLimit Extra je hosting na nejrychleších komponentách/serverech? Ptám se protože zlepšujete postupně a rozšiřujete hardware, tak chci vědět zda jsem umístěný již na tom nejlepším.

Děkuji

Role: Zákazník
RM130195 Změnil status na publikováno 23. 10. 2020
1
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

aktivujte si v zákaznické administraci v detailu webhostingu příplatkovou službu Extra. Na 7 dnů ji můžete testovat bezplatně. Tím vše nejlépe vyzkoušíte. Druhý den po aktivaci dostanete doplatkovou fakturu, do 7 dnů se rozhodněte, zda ji budete chtít uhradit a pokračovat, nebo zrušit. Pak by stačilo zrušit příplatkovou službu.

Oproti NoLimit je tam více PHP procesů a více paměti, takže pokud vám nedostačuje jedno z toho, k zlepšení dojde.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Odpověděl na otázku 23. 10. 2020