Odpočítávání na www.wedos.website

Vyřešeno976 zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den, na www.wedos.website běží odpočítávání, které před pár dny doběhlo do 0, a teď znovu běží 14 do spuštění. Lze toto brát již jako vážnou informaci o termínu spuštění, nebo to je jen „plugin co tam jentak běží“. Podle mého celkem důležitá info, neboť jsme tyto informace poskytli našim klientům a teď vypadáme jako …., protože naše klienty, celkem po právu nezajímá chaos, který se děje u Vás. Díky za odpověď

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 31. 3. 2021
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

webový editor WEDOS WebSite je již v plném provozu. Můžete začít tvořit moderní a responzivní web, nepotřebujete grafika ani programátora. Nabízíme také doménu zdarma – můžete si WebSite otestovat bez přerušení provozu vašeho stávajícího webu a pak snadno službu přejmenovat.

Pro snadný začátek jsme vytvořili videonávod s popisem obvyklých prvních kroků a ukázku možností WebSite editoru. V naší znalostní bázi jsou i další návody.

Rádi vám pomůžeme s objednávkou a spuštěním služby. Je možné i přejít z webhostingu NoLimit.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 31. 3. 2021
0
9.39K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

omlouváme se, ale pracujeme na tom s maximálním úsilím.

Situaci nám komplikují různé provozní věci, včetně různých karantén a nemocných kolegů. Děkujeme za pochopení. Neberte to jako výmluvu, ale jen to chceme vysvětlit.
Sami máme zájem na tom, aby služba byla co nejdříve v provozu.

Počítadlo jsme raději ze stránky odebrali.

Nejaktuálnější informace nyní naleznete na produktové stránce https://www.wedos.cz/website

Role: Podpora Web: https://www.wedos.cz Vizitka: Obchodní a Fakturační oddělení.
PŘ140434 Odpověděl na otázku 18. 11. 2020
0

Dobrý den,

možná by stačilo místo výmluv prosté „sorry, zapomněli jsme tam počítadlo“. Jinak ostatní co píšete jsou jen kecy, to že jsem na základě Vašich stránek dal mylnou informaci lidem, kteří nás živí a místo omluvy, čtu jen jak to máte těžké je opravdu k pláči. Pokud jste na tom jako firma opravdu tak špatně, že nejste schopni odkomunikovat spuštění, nebo posunutí jednoho produktu, zkuste se zamyslet, jestli nenajmou někoho kdo to udělá za Vás. A nebo požádat někoho kdo to pro Vás udělá zadarmo, pokud to máte jako jedna z největších fy. v oboru opravdu tak težké. V tuto chvíli u Vás většina zákazníků zůstává, ale Vaše pověst jde rapidně dolů a tenhle dojem přetrvá ve Vašich klientech velmi dlouho.

Role: Zákazník
PŘ140434 Změnil status na publikováno 19. 11. 2020
0
514 Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den.

na službě pracujeme. Děláme na tom s maximálním úsilím. Dělá na tom několik lidí na 100%. Už jsme zveřejnili finální nabídku a to i včetně cen.

Nyní dokončujeme technické věci, které jsou nutné pro spuštění služby.

Nejsme na tom špatně, ale současná situace to vše navíc komplikuje. Někteří lidé byli nemocní, jiní v karanténě, chodíme do práce po malých skupinách a část lidí je na home office. Vše, zejména vzájemná komunikace, je velmi komplikované. Do toho musíme řešít různé provozní věci, které se také různě komplikují (například ze strany dodavatelů).

V dnešní době se nedá plánovat ani to co bude zítra. Nevíte kdo a jak a kdy bude k dispozici. Nevíte ani jak to bude s hardwarem. Nám nyní například nějaký hardware dorazil místo července až nyní. A bez toho to nespustíte. Jsou věci, které bohužel normálně trvají několik dní, ale v současné době i několik měsíců.

Doposud jsme neoznámili žádný oficiální termín. Až ho dáme, tak si za ním budeme stát. Ano, na beta verzi stránky máme počítalo a to jsme skutečně několikrát měnili.

Děláme na tom, co je možné. Ale musíme to důkladně zprocesovat a dořešit. Spuštění už počítáme na dny a už to nebude o měsících. Nechci nic zakřiknout, ale na přelomu měsíců listopad – prosinec bychom to chtěli mít venku. I proto jsme dali ceny ven.

Děkujeme za pochopení.

Role: Podpora
RM130195 odznačil odpověď jako nejlepší 31. 3. 2021