Odstranění uložených bloků

Vyřešeno276 zhlédnutíWebSite
0

Jak mohu odstranit uložený blok z nabídky (z nabídky WebSite, ne ze stránek)? Vytvořil jsem si blok, který jsem si uložil. Tento blok jsem si teď přepracoval a znovu uložil. V uložených mi ale zůstaly obě varianty a vím, že tu první už nebudu nikdy potřebovat. Dá se odstranit z uložených?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
LB285258 Vybral nejlepší odpověď 24. 8. 2021
0
FZ290797 280 - WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

blok lze odstranit z kategorie uložených pomocí křížku v pravém horním rohu náhledu.

Role: Podpora Vizitka: experto en Website
LB285258 Vybral nejlepší odpověď 24. 8. 2021
0

Díky, již jsem to našel. Shodou okolností má totiž blok v místě křížku stejně červenou barvu, takže křížek nebyl vidět.

Role: Zákazník
LB285258 Změnil status na publikováno 24. 8. 2021