php mail form – cílová adresa

Vyřešeno2.01K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda je nějaké omezení na adresu, kam mají chodit zprávy z webového php mail formuláře. Mám nastavenou adresu stejnou jako na administrátorském wedos účtu, zprávy chodí v pořádku. Pokud adresu změním na jinou, už zprávy nechodí.

Děkuji za radu.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
PŘ140434 Vybral nejlepší odpověď 29. 8. 2019
0

Dobrý den,

pokud používáte wordpress. Je nutné nainstalovat plugin, který bude místo PHPmailu používat SMTP. PHPmailer by sice měl fungovat, no více a více mailových služeb zprávy takto „napůl ověřené“ blokuje.

Doporučuji plugin Postman, který má pro uživatele krásného průvodce nastavením a po zadání SMTP serveru sám detekuje možnosti šifrování.

Nejdřív si vytvořte na WEDOS novou schránku (napřáíklad web@domena.cz), tu pak použijte jako údaje pro nastavení Postman pluginu na Vašem webu. Maily tak budou chodit plně ověřené a dojdou na jakoukoliv adresu. (Váš SMTP server naleznete v detailech webhostingu).

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
PŘ140434 Vybral nejlepší odpověď 29. 8. 2019
0
1.53K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

z webhostingu můžete odesílat zprávy kamkoliv.

Ujistěte se že využíváte SMTP odesílání a schránka ze které by měl být mail odeslán existuje na webhostingu případně vašem mail hostingu.

Role: Podpora
LV259412 Odpověděl na otázku 11. 8. 2019