PHP – Max Execution Time a změna http na https

Vyřešeno537 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

dostal jsem se do drobné pasti a potřeboval bych pomoc. Na váš hosting nolimite jsem nainstaloval wordpress a na něj šablonu, která po mě vyžaduje Max Execution Time 360 a já mám nastavenou hodnotu pouze na 90. Nevíte kde bych to mohl změnit? Marně to hledám hledám ve vaší znalostní bázi, ale nedaří se mi… a mohli byste mi poslat odkaz na návod jak změnit http na https když už mám nainstalovanou wordpress šablonu?

Děkuji

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 29. 7. 2022
0
91.75K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 2 Comments

Dobrý den,

parametr max_execution_time patří mezi parametry, které můžete nastavit přímo v zákaznické administraci podle návodu Webhosting – Konfigurace PHP. Bohužel nejvyšší hodnota, kterou můžete takto nastavit, je 300 sekund. Vyšší hodnotu Vám můžeme dočasně nastavit pouze z naší strany – obraťte se tedy na podporu prostřednictvím tohoto formuláře. Uveďte název hostingu, žádost o navýšení max_execution_time a odůvodnění. Požadavek zpracovává CMS oddělení, které funguje během běžné pracovní doby.

Co se HTTPS týče, mělo by stačit postupovat podle návodu Webhosting – Základní nastavení HTTPS. Důležité je hlavně po aktivaci certifikátu změnit adresy na HTTPS v obecném nastavení WordPressu.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 publikoval nový komentář 1. 8. 2022
0

Díky, poslal jsme žádost na vaše CMS oddělení a http si převedu.. Díky a pěkný víkend

Role: Zákazník
MB313456 Změnil status na publikováno 29. 7. 2022