php server per složka

Vyřešeno1.94K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý večer,

je možné nastavit verzi php procesoru per složka? Nyní je mi známo, že lze nastavit pouze pro celý server, ale nevidím moc složitou i cestu přes konfigurační soubory ve složkách …

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ246155 Vybral nejlepší odpověď 22. 9. 2019
0

Dobrý den,

Pokud si chcete hrát s více verzemi PHP a případně jeho možnými impemetacemi. Doporučím Vám jakékoliv VPS. Máte tak jistotu kompletně vlastního prostředí a jakýchkoliv verzí PHP, které potřebujete.

Shared hosting Vám nikdy neumožní jet více PHP verzí po jedním webhostingem. Bylo by to technicky složité udělat to blbuvzdorné a navíc by to snížilo stabilitu systému. Navíc je tento požadavek velmi ojedinělý, takže čas investovaný do vývoje by se nezaplatil.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
JŠ246155 Vybral nejlepší odpověď 22. 9. 2019
0
8.06K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

verzi PHP lze nastavit pouze pro celý webhosting.

Role: Podpora Web: https://blog.wedos.cz/wedos-ziskal-akreditaci-icann-pro-registraci-domen-a-hodlame-ji-vyuzit-naplno Vizitka: Programátor | Získali jsme akreditaci ICANN ...
KB218908 Odpověděl na otázku 12. 9. 2019
0

Děkuji za info

Role: Zákazník
KB218908 Změnil status na publikováno 13. 9. 2019