Platba pres gopay nefunguje

Vyřešeno3.84K zhlédnutíZákaznická administrace
0

Dobry den,

rad bych uhradil platbu za domenu, ktera bude expirovat behem tydne.

Kdyz zvolim platbu kartou, otevre se mi gopay okno s tiom, ze kod byl zaslan na cislo koncici 202, nepamatuji si ale, ze bych nekdy mel nejake cislo koncicin202 a kdyz jsem nastavoval cislo ve svem profilu, tak to cislo se neobjevilo v gopay oknu.

Nevim, z jakeho duvodu nepodporujete paypal platby, protoze tak jsem vzdycky platil a nemel jsem zadny problem.

Dekuji,

S pozdravem,

Miroslav

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 11. 2019
0

Dobrý den,

Platba GoPay se snaží ukládat dle IP a cookies údaje o uživateli a zapamatovat si jeho kartu (kterou chce ověřit SMSkou). Pokud číslo neznáte, nebo nechcete funkci použít, někde by tam mělo být tlačítko pro pokračování, případně použijte anonymní režim Vašeho prohlížeče.

Pro nepoužití PayPal je z mé strany více důvodů. Jejich politika příliš upřednostňuje zákazníka a obchod se tak skoro nemá jak bránit v případě, že zákazník zneužije možnosti vrátit platbu. Navíc v případě vrácení peněz i tak obchodník platí velké poplatky za zrušenou platbu. Pokud vám nevadí trošku tvrdší slovník  angličtina, doporučuji video od Rossman repair group (najít si pak i videa navazující, série se vyvíjela).

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 11. 2019
0
9.39K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

doporučoval bych v tuto chvíli vymazat cache a hlavně cookies Vašeho prohlížeče. Jednoduše si prohlížeč zapamatoval telefonní číslo, které jste někdy použil v minulosti ve spojitosti s GoPay bránou. My si žádná čísla ohledně plateb neukládáme.

Důvodu proč nepodporujeme PayPal je vícero. Například jsou to podvodné platby, nesmyslné poplatky a další důvodu, které se můžete přečíst na našem blogu -> https://blog.wedos.cz/docasne-omezeni-prijimani-plateb-pres-paypal

Role: Podpora Web: https://www.wedos.cz Vizitka: Obchodní a Fakturační oddělení.
PŘ140434 Odpověděl na otázku 21. 10. 2019