Podezřele nízké indexování stránky ve vyhledávačích

Vyřešeno972 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den,
po několika bezesných nocech píšu o pomoc.
Expirovala mi doména se stránkou kapely, kterou spravuji (rozmberska.cz). Vytvořil jsem stránky jiné pomocí šablonovacího systému Mobirise.
Doménu hned koupil někdo jiný. Umístil jsem tedy stránky na jinou doménu zaregistrovanou na wedos.cz (rozmberskakapela.cz a rozmberska.com)
Přestože předchozí doména měla poměrně rychle dobré výsledky ve vyhledávačích, nová stránka s podobným obsahem je po půl roce existence prakticky nevyhledatelná. (Při vyhledání přesného názvu kapely na googlu i seznamu se odkaz vyskytuje cca na padesátém místě.)
Google search console mi ukazuje 0 chyb. Je možné, že mě vyhledávače penalizují za duplicitní obsah, přestože jedna doména má koncovku .cz a druhá .com? Případně je možné, že si google spojí zrušenou stránku s nově vzniklou a vidí duplicitní obsah? Případně je možné, že je chyba jinde? Online nástroje pro SEO mi pro stránku špatné výsledky neukazují.
Předem děkuji za rady.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 18. 6. 2020
1

Dobrý den,

zkuste si přečíst tento článek:
https://support.google.com/webmasters/answer/7474347?hl=cs

Dále bych vám doporučil používat na doméně SSL Certifikát,
co si budeme, google těmto webům dává přednost.

S pozdravem,
Jakub Šarm

Role: Zákazník+ Web: https://jakubsarm.eu/ Vizitka: Jmenuji se Jakub a rád Vám poradím ohledně CSS, HTML, PHP a TypeScriptů. Popřípadě správa VPS serverů, domén a DNS.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 18. 6. 2020