Pomalá administrace WP

Vyřešeno588 zhlédnutíRedakční systémy
0

Dobrý den,

chtěl jsem zeptat ohledně pomalého načítání v administraci ve WP, zda-li je nějaká možnost zrychlení. Mám tam dost záznamů – je to web fotbalového klubu, takže tam je spousta zápasů, statistik atp.

Díky za info.

S pozdravem,

TH

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 1. 9. 2022
0
8.65K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

můžete si aktivovat logy, které jsou na 24h zdarma a zjistit tak, co Vaše stránky zpomaluje. Logy nastavíte dle tohoto návodu.

Váš web můžete případně optimalizovat dle návodu zde.

Pokud máte na webu hodně záznamů a web je i přesto optimalizován, tak bude potřeba navýšit variantu tarifu pro větší výkon zde.

Role: Podpora Vizitka: Pracovník zákaznické podpory
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 1. 9. 2022
0

Dobrý den,

rychlost redakčního systému je jedno z nejčastějších témat, které dovede spoustě uživatelům udělat nemálo vrásek 🙂 Určitě doporučuji využít témata Wedos znalostní báze, na které odkazoval kolega výše. Pokud by Vám zdroje z nějakého důvodu nestačily, přidám ještě další zdroje, které by Vám mohly být nápomocny:

  1. Pokud chcete řešit rychlost redakčního systému „v kostce“, doporučuji návod Jak zrychlit WordPress, který obsahuje nejčastější tipy k řešení problémů s WordPressem.
  2. Někdy jsou bohužel zdrojem problémů i špatně naprogramované šablony, které nejsou optimalizovány pro výkon a rychlost…může se tedy stát, že učiníte optimalizační kroky, a přesto nebudete s rychlostí spokojený – proto ještě přidávám přehled často používaných, spolehlivých WordPress šablon.
  3. Obecným krokem je pak navýšení tarifu, které tu už bylo zmíněno – rozšířenější projekty se spoustou obsahu obvykle potřebují vyšší výkon.

Snad Vám dodatečné tipy pomohou v řešení problému. Pěkný den.

Role: Zákazník
MB313456 Změnil status na publikováno 17. 8. 2022
0

Ok, díky za info. Můžete uzavřít

Role: Zákazník
MB313456 Změnil status na publikováno 20. 7. 2022