Pomalá adminstrace webu

Vyřešeno1.54K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

mám u vás hostovány primitivní webové stránky Akiton.cz. Stránky samy o sobě běží dostatečně rychle, nicméně administrace (načtení WordPressu a jakákoli další operace) je velmi pomalá.

Chtěl bych na těchto stránkách provozovat i malý eshop na Woocommerce, což ale není reálné, jelikož přidání položky trvá neskutečně dlouho a nedovedu si představit přidání plánovaných asi 200 položek.

Rychlost se instalací Woocommerce nijak nezměnila. Administrace byla stejně pomalá už po první instalaci WordPressu.

Prosím o přezkoumání příčiny, případně o přesun na jiný server.

Předem děkuji.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 9. 2019
-1
6.06K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

nechci vyloučit vliv serveru, ale máte někde vývojovou verzi webu? Ideálně si udělat kopii na subdoméně která není dostupná pro veřejnost. Následně vyzkoušejte  na  testovací verzi deaktivaci všech pluginů.

Pak otestujte rychlost fungování administrace. Mám zkušenost, že administraci zpomalila i šablona pro front-end. Pokud i přes deaktivaci pluginů bude administrace pomalá, tak vyzkoušejte změnu šablony na základní které jsou dostupné po instalaci WP.

Tím si zúžíte vyhledání problému. Pokud se projeví zrychlení po deaktivaci pluginů, tak doporučuji následně aktivaci a deaktivaci jednoho po druhém.

Pomůže Vám i řada pluginů např. https://wordpress.org/plugins/query-monitor/ kde můžete zjistit rychlost načítání z databáze.

Role: Podpora Web: https://www.wedos.cz/ Vizitka: Autorizační oddělení
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 26. 9. 2019