Pomalé procesy na hostingu

Vyřešeno1.03K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

máme u Vás hosting eshop.ceskehracky.com a ukončení objednávkového procesu trvá až jednu minutu. Nás IT nás odkázal na Vás, že to musí být hostingem. Mohu poprosit o radu co bychom měli udělat aby se proces zrychlil?

Předem moc děkuji za feedback

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 11. 3. 2020
0

Zdravím,

Váš programátor musí zjistit co konkrétně tak dlouho trvá. Podpora Wedos nemá přístup ke skriptům a pochybuji, že by je chtěli procházet a debugovat. To je práce programátora co je napsal.

Pokud je to 1 minuta, tak to trochu vypadá, že něco jde do timeoutu (vyprší spojení). Možná eshop komunikuje s nějakou třetí stranou anebo se pokouší o nějakou operaci co mu nejde a po 1 minutě to ukončí. Těžko říct jediný kdo může zjistit, co se vlastně děje je programátor.

Role: Zákazník+ Web: https://404m.com Vizitka: Neprogramuj dnes, co nemůžeš debugovat zítra.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 11. 3. 2020
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 1 Komentář

Dobrý den,

bez konkrétní chyby, která by ukazovala co je na hostingu špatně, Vám bohužel moc neporadíme. Co vše objednávka obsahuje a co všechno se v tomto procesu děje?

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JK156137 publikoval nový komentář 4. 3. 2020
0

Nevidíme Váš kód, takže nám zostáva veriť Vašemu IT. Je treba si uvedomiť, že hosting je zdieľaná služba pre viacerých. Preto si treba priplatiť za NO LIMIT EXTRA, kde máte viac systémových prostriedkov alebo prejsť na VPN, kde máte všetko pre seba.

Role: Zákazník+ Web: https://www.mitsoft.sk Vizitka: Venujem sa programovaniu, optimalizácií a affiliate. Poradím Vám s DNS záznamami, htaccess, wordpressom, linuxom, php, sql a všeobecne s webovými technológiami.
JK156137 publikoval nový komentář 4. 3. 2020