přeinstalace wordpressu

Vyřešeno479 zhlédnutíRedakční systémy
0

Dobrý den,

mohu přes vaše klientské rozhraní přeinstalovat wordpress aniž bych přišel o všechny šablony a nastavení už rozdělaných stránek?

Nefungují mi koupené pluginy a stále mi to hlásí chyby. Díky

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 24. 8. 2022
0

Dobrý den,

v administraci WordPressu máte tlačítko na přeinstalaci WordPressu. Nástěnka > Aktualizace

Role: Zákazník+ Web: https://www.wp24.cz/ Vizitka: Jsem freelancer „webmaster“, který tvoří a spravuje weby. Od roku 2008 se věnuji WordPressu.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 24. 8. 2022
0
91.47K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

ne, klientské rozhraní umožňuje pouze čisté (od)instalace. Veškeré aktualizace a pluginy řešíte v administraci WordPressu.

Řešíte-li chyby redakčního systému, doporučuji tento postup:

  1. Projděte článek WordPress – Nefunkční web. Obsahuje nejčastější chyby tohoto systému a detailní postup jejich řešení.
  2. Položte zde konkrétní dotaz – napište, o jaký web jde, jaká konkrétní chyba se na něm zobrazuje (přiložte snímek obrazovky) a případně jaká řešení jste již zkoušeli. Zkrátka poskytněte komunitě, případně podpoře, co nejvíce informací.
  3. Pokud zde nikdo Váš problém řešit nedokáže, obraťte se přímo na podporu prostřednictvím formuláře. Stejně jako v předchozím kroku popište problém co nejpodrobněji. Chyby redakčních systémů řeší CMS oddělení, které se Vám ohledně řešení v závislosti na vytížení a náročnosti problému ozve zpravidla do několika pracovních dní. Mohou Vás ale také odkázat na krok 1 nebo 2.
Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Odpověděl na otázku 3. 8. 2022