Přejmenování webhostingu a

Vyřešeno1.14K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

přejmenovala jsem webhosting na novou doménu (vše u wedosu), ale po zadání nové domény do vyhledávače se stránky nezobrazují, pouze informace, že webhosting je aktivní. Po zadání adresy https se objevuje toto hlášení:

Server nedokázal prokázat, že patří doméně prirodnicestakezdravi.cz. Jeho bezpečnostní certifikát pochází z domény marie-vavrochova.cz. Může to být způsobeno nesprávnou konfigurací nebo tím, že vaše připojení zachytává útočník.

Kde mám chybu?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 11. 2019
0
6.06K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

marie-vavrochova.cz  máte správně přidaný jako alias prirodnicestakezdravi.cz. Jen alias (marie-vavrochova.cz) nemá obsah který by načetl, takže načítá obsah ze složky www/.

Nyní záleží zda chcete pro doménu marie-vavrochova.cz jiný obsah než pro prirodnicestakezdravi.cz a nebo chcete stejný obsah (jen v adresním řádku prohlížeče zůstane marie-vavrochova.cz)

  1. Rozdílný obsah pro marie-vavrochova.cz – ve složce domains/ vytvořte složku marie-vavrochova.cz. V ní pak musí být minimálně index.html nebo index.php
  2. Stejný obsah jako na prirodnicestakezdravi.cz – zde musíte donutit doménu marie-vavrochova.cz směřovat do složky domains/prirodnicestakezdravi.cz.

    To lze řešit přes soubor www/.htaccess kam vložíte tyto pravidla

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?marie-vavrochova.cz$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/domains/prirodnicestakezdravi/
RewriteRule (.*) /domains/prirodnicestakezdravi/$1 [L]

Tyto pravidla vložíte ihned pod řádek RewriteEngine On

Role: Podpora Web: https://www.wedos.cz/ Vizitka: Autorizační oddělení
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 11. 2019
0

Dobrý den, chci mít stejný obsah a v adresním řádku novou doménu prirodnicestakezdravi. Tato nová doména ale stále nefunguje. Pokud bude stará doména marie-vavrochova.cz mít v adresním řádku původní adresu, tak mi to nevadí, pokud bude obsah aktuální z webhostingu prirodnicestakezdravi.cz .

Problém je v tom,že nová doména stále nezobrazuje obsah webhostingu, i když jsem postupovala podle návodu.

Role: Zákazník
RM130195 publikoval nový komentář 24. 10. 2019