Přepsala jsem http na https a stránka nefunguje

Vyřešeno1.55K zhlédnutíZákaznická administracehttp
0

Dobrý den, přepsala jsem manuálně v mé administraci stránky udrzbyzahrad.cz http na https a od té doby se nemůžu dostat ani do administrace, ani nefungují stránky. Prosím o pomoc, jak tento problém můžu vyřešit. Jsem amatér a celé stránky jsem si vytvořila metodou pokus omyl a upřímně nevím, jak si s tím teď poradit. Moc děkuji A.F.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 17. 3. 2021
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

pokud v administraci webu (případně v konfiguraci) pouze přepíšete HTTP na HTTPS, tak docílíte pouze přesměrování na HTTPS avšak to Vám nebude fungovat, pokud nemáte aktivní SSL certifikát, který je pro připojení přes HTTP potřebný.

Nejdříve je tedy potřeba nastavit / vygenerovat certifikát a poté je možné nastavit přesměrování. HTTPS je možné nastavit dle návodu zde https://kb.wedos.com/cs/webhosting/administrace-webhosting/https-u-webhostingu#aktivace-a-nastaveni-https-u-webhostingu Následně je ještě potřeba nastavit přesměrování z HTTP na HTTPS, to je například v případě WordPressu možné dle návodu zde https://help.wedos.cz/navody/cms/nastaveni-https-ve-wordpressu-wp/

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 17. 3. 2021
0
4.88K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

provedla jste nastavení LE certifikátu?

Nastavení domén pro Let’s Encrypt certifikát

Role: Podpora
MN270053 Odpověděl na otázku 15. 2. 2021