Přes FTP nahrajte potřebné soubory a poté tento soubor index.html smažte.

Vyřešeno1.30K zhlédnutíWebhosting
0

Přes FTP nahrajte potřebné soubory a poté tento soubor index.html smažte. Netuším, co to po mě chce. Tohle se zobrazuje zákazníkům a to je nežádoucí. Potřebuji s tím poradit.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 3. 3. 2021
0

Dobrý den,

tahle stránka slouží hlavně proto, abyste věděl, zda je doména aktivní a je správně nasměrována na webhosting. Pokud by tam taková stránka nebyla, bylo by obtížnější pochopit, co je třeba udělat proto, aby se web zobrazoval. Takovou stránku tam dávají snad všechny hostingy (zatím jsem se nesetkal s tím, že by to nějaký hosting neměl). Doporučuji se podívat na stránku, kterou Vám poslal zákazník v odpovědi výše.

Pokud chcete nějakou jednoduchou metodou udělat pěkný web a za pár minut, podívejte se na Wedos website. Zatím je v režimu testování, ale údajně by od 15. února měl být plně k dispozici – https://www.wedos.cz/website .

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 3. 3. 2021
0

Wedos je webhostingová společnost. Nabízí primárně webhosting. Koupíte si doménu, zaplatíte webhosting a můžete na webový server nahrát třeba pomocí FTP protokolu webhostingovou prezentaci (svoje „stránky“ nebo „web“). Tato prezentace je tvořena obvykle HTML soubory. Máte webhostingovou prezentaci, kterou byste na svůj webhosting nahrál?

https://www.jakpsatweb.cz/navigace/zakladni-kurz.html

🙂

MZ61249 Odpověděl na otázku 2. 2. 2021
0
43.60K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

můžete prosím váš dotaz blíže specifikovat? Jaké služby se to týká, kde se vám tato hláška zobrazuje, případně můžete sem poslat screenshot chyby?

Role: Podpora
TJ285257 Odpověděl na otázku 2. 2. 2021