Přesměrování na nový web

Vyřešeno772 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

sdělte mi prosím, jak postupovat, abychom původní web umístěný v

domains/katarina-sevcikova.cz

nahradili novým webem umístěným v

domains/web.katarina-sevcikova.cz   který je vytvořen ve wordpressu a administrován pomocí web.katarina-sevcikova.cz/wp-admin,

s tím, že potřebujeme, aby klienti zadávali pouze www.katarina-sevcikova.cz. Není třeba zachovat původní web.

Zkoušel jsem přesměrování pomocí aliasu, ale výsledek se nedostavil ani po doporučovaných 10-30 minutách.

Předem děkuji za odpověď a zdravím, P. Kouba

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 11. 3. 2021
0

Dobrý den, na webu číslo 1 stáhněte komplet obsah z FTP do počítače aby byla záloha a následně obsah z FTP smažte. Nainstalujte na web číslo 1 WordPress a plugin All-in-One WP Migration. Na web číslo 2 nainstalujte také plugin All-in-One WP Migration. Z webu číslo 2 udělejte export přes ten plugin. Export se stáhne do PC. Na webu číslo 1 udělejte import a naimportujte ten export z webu 2. Postupujte podle toho co se zobrazí. Pokud export má větší velikost tak doinstalujte plugin na web číslo 1 tento plugin All-in-One WP Migration File Extension, plugin zvýší kapacitu uploadu na 512 Mb. Je více návodů jak přehodit web na jinou doménu, tento je nejjednodušší.

Role: Zákazník+ Web: https://www.wp24.cz/ Vizitka: Jsem freelancer „webmaster“, který tvoří a spravuje weby. Od roku 2008 se věnuji WordPressu.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 11. 3. 2021
0

Dobrý den, chtěl jsem nyní zahájit proces migrace, ale nemohu se přihlásit resp. zobrazit ani jeden web – hlášení Chyba 503 Service Temporarily Unavailable

Jedinou akcí, kterou jsem v odpoledních hodinách dělal bylo vytvoření aliasu a poté s odstupem času (cca 40 min. kdy se neprojevila žádná změna) jsem alias opět odebral.

Přes FTP se lze přihlásit a procházet složkami libovolně.

Rád bych před migrací zjistil verze WordPressu a plugin, vč. instalace doporučené pligin.

Předem děkuji za pomoc s obnovením chodu.

Role: Zákazník
MN270053 Změnil status na publikováno 11. 2. 2021
0

Dobrý den,

mělo by stačit přepsat adresu v nastavení WordPressu – /wp-admin > Nastavení > obecné. Tady změníte dvě adresy – Instalace WordPressu (URL) a Úvodní stránka webu (URL) na novou adresu www.katarina-sevcikova.cz. Změnu uložíte. Po uložení přestane web s WordPressem fungovat (to je správně).

Přihlásíte se na FTP do adresáře domains a odstraníte/přejmenujete adresář katarina-sevcikova.cz na cokoliv jiného. Druhý adresář web.katarina-sevcikova.cz přejmenujete na katarina-sevcikova.cz . Tím přestane být instalace WordPressu dostupná na původní subdoméně web.katarina-sevcikova.cz a web by měl hned fungovat na adrese katarina-sevcikova.cz.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 publikoval nový komentář 12. 2. 2021
0

Dobrý den,

děkuji za radu. Přihlásil jsem se do WP a změnil obě URL na novou adresu. Změnil jsem také ještě /wp-admin > Nastavení > Média Ukládat nahrané soubory v adresáři

/data/web/virtuals/131712/virtual/www/domains/katarina-sevcikova.cz/wp-content/uploads

Uložil jsem vše a WP přestal pracovat.

Poté jsem přes FTP přejmenoval složky jak píšete.

Do WordPressu se mi naštěstí podařilo se přihlásit, ale nikoli zobrazit stránky. Prohlížeč mám nastavený tak, že se vše vč. cookie souborů.

Zároveň se v /domains objevila zpět i složka web.katarina-sevcikova.cz, kterou jsem přejmenoval a už tam nebyla.

Poradíte mi jak z toho ven? Předem děkuji.
Tato stránka teď nefunguje
Server katarina-sevcikova.cz vás příliš mnohokrát přesměroval.

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

Role: Zákazník
JŠ255861 Změnil status na publikováno 11. 3. 2021